top of page

AL MIJN DIENSTEN

Zorg dat je klus goed gedaan wordt

LEGSERVICE CLICK LAMINAAT/PVC

Heb je een vloer die gelegd moet worden, of heb je alleen hulp nodig met lastige plinten? Wat je behoefte ook is, je kunt erop vertrouwen dat Klusbedrijf Tien je helpt! Ik bied je graag de diensten aan die je nodig hebt voor een prijs die je je kunt veroorloven.
We leveren ook plakplinten voor 4,50 euro per 2.4 meter

MUREN BEHANGEN EN SCHILDEREN

Heb je muur of kamer die je wil behangen of schilderen? Ik heb hier jarenlange ervaring mee en garandeer de kwaliteit van mijn vakmanschap. Wat je project ook is, ik sta voor je klaar om je te helpen. Bel me nu voor een gratis offerte of om een afspraak te maken. Ik beantwoord ook iedere vraag die je maar hebt over hoe ik te werk ga en wat je kunt verwachten tijdens de uitvoering.

VERLICHTING EN BEDRADING

Heb je een klusjesman nodig voor je project op het gebied van verlichting en bedrading? Noem het maar op, ik kan het! Ik lever zowel de materialen als de mankracht voor ieder type werk. Ik voer de reparaties en verbouwingen uit die je nodig hebt met de ervaring, vaardigheden en service die je zoekt. Bel gerust voor meer informatie of om een afspraak te maken.

TOILET EN BADKAMER

Heb je een badkamer of toilet die aan verbouwing toe is? Wat je visie ook is, je kunt erop vertrouwen dat Klusbedrijf Tien die tot leven wekt. Als je een nieuwe badkamer of toillt wilt hebben, hulp nodig hebt bij een installatie of je huis flink wilt verbouwen, bel me dan. Ik help graag voor een goede prijs.

IKEA MONTAGE

Heb je een klusjesman nodig die je helpt met het in elkaar zetten van jouw IKEA kasten, tafels of bureaus? Noem het maar op, ik kan het! Voor ieder product van de IKEA of elk ander DIY pakket steek ik mijn handen uit mijn mouwen. Bel gerust voor meer informatie of om een afspraak te maken.

OVERIGE KLEINE KLUSSEN

Staat jouw klus hier niet tussen, maar heb je wel hulp nodig van een klusjesman? Ik help je graag! Neem gerust contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.

Diensten: Diensten
bottom of page